Slyngel, vardagslydnad

Det här har blivit en klassisk och populär kurs hos oss! Hunden i könsmognad kan vara lika härlig som fullständigt galen och okontaktbar!

När hunden passerar könsmognad händer en hel del med hunden. Den kanske slutar lyssna, kommer inte när du ropar, verkar ”trotsa” och er relation känns inte så viktig längre. Hunden har blivit en slyngel! Det är den här perioden i hundens liv som är den mest påfrestande men också den mest intressanta! Här försöker vi vända frustration till glädje och förståelse och när ni kommer ut på andra sidan har du en vän för livet!

På denna kurs jobbar vi vidare med att stärka relationen, få hunden att komma på inkallning -varje gång – och att passera andra hundar utan att gapa. Den här kursen passar dig som gått valp och unghundskursen men även er som aldrig tidigare varit på kurs med hunden. Metoderna baserar sig på trygghet, förståelse och samspel men vi lär oss också att ställa realistiska krav på hunden.

På den här kursen håller vi fokus på vardagslydnad, hundens språk och signaler samt förebyggande arbete mot problembeteenden.

Ort: Östersund

Instruktör: Carro

Nästa kursstart:
8/1 Full
5/3 – 3 Platser kvar
7/5

Kursavgift: 1400 kr, 6 tillfällen.

400kr betalas i samband med att ni skickar er anmälan. Först när vi mottagit er betalningen är din anmälan godkänd. Betalning kan ske med swish 123 321 31 39 eller via bankgiro 226-8043. Resterande kursavgift betalas vid kursstart.

Kursavgiften återbetalas endast mot uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg. Ange namn och aktuellt kursdatum på inbetalningen.

 

KURSSTART HEDESUNDA

Ort: Hedesunda, Harbäcksvägen 20 (Inomhus vid behov)

Instruktör: Sophie Schelin

Datum för kurs:
Onsdag 14/3, 4/4, 2/5, 16/5
18.00 – 20.00

Kursavgift: 1600 kr

Hela kursavgiften betalas i samband med att du skickar din anmälan. Först när vi mottagit er betalningen är din anmälan godkänd. Betalning kan ske med swish 123 321 31 39 eller via bankgiro 226-8043.

Kursavgiften återbetalas endast mot uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg. Ange namn och aktuellt kursdatum på inbetalningen.

Anmäl er på hundkurs redan idag!

Kurs

Datum för kursstart

Ditt för- och efternamn

Personnummer

Adress, postnummer, ort

Din epost

Telefonnummer

Hundras och namn

Hundens ålder

Övrig information till kursledarna

Anmälningsavgift skall betalas i samband med anmälan för att din anmälan skall bli godkänd. För att se anmälningsavgift för din kurs, se under respektive kursinformation.
Kursavgiften återbetalas endast mot uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg. Ange namn och aktuellt kursdatum på inbetalningen. Betalning kan ske med swish 123 321 31 39 eller via bankgiro 226-8043. Ange ert namn och kurs vid betalning.