Tävlingslydnad och Brukslydnad

Lydnad handlar till stor del om följsamhet och samspel och är något av det roligaste man kan hålla på med! Du behöver inte vara inriktad på att vilja tävla för att gå de här kurserna  (men jag garanterar att du kommer vara sugen när kursen är klar!).

På kursen lär du dig hur du får din hund att VILJA utföra lydnadsmomenten, att utföra dem korrekt på första försöket, att samarbete och framförallt har ni väldigt roligt på vägen! Lydnad ska bygga på humor, samspel och jädraranamma och är långt ifrån tråkigt och stelt!

Många upplever att den här kursen får dem att se sin hund på ett nytt sätt och att relation och tillit förbättras, även i vardagen. Du är välkommen oavsett tidigare nivå och erfarenhet. Kursen är individuellt uppbyggd och alla kan vara med och utvecklas på sin nivå!

Sophie Schelin är instruktör. Sophie har varit uttagen till Svenska Lydnadslandslagets Spetstrupp under flera år med sin Belgiska Vallhund Raia. Hon tävlar på elitnivå och SM nivå och tränar tillsammans med några av Sveriges bästa ekipage i Tävlingslydnad.

Vill du prova på en riktigt kul träning med din hund som skapar samspel och glädje? Bygg en bra relation och öva upp din hunds uppmärksamhet och följsamhet. Tävlingslydnad är kul, utmanande, klurigt och jättekul!

LYDNADSHELG I ÖSTERSUND –  MICHELLE HOLMLUND

Vi tror på att en duktig instruktör både ska vara pedagogisk och generös med sin kunskap, men också visa att de har recept på framgång genom egna framgångar!
Här har du Sveriges i särklass mest framgångsrika lydnadstränare med inte mindre än TVÅ hundar i topp tre på rankinglistan, TVÅ hundar i landslaget och dessutom otroligt ödmjuk och en bra coach!
Välkommen på en lydnadshelg utan motsvarighet när Michelle kommer till Östersund med modernt lydnadstänk, inspiration och framgångstankar. 💪
Anmäl dig nu genom att fylla i formuläret på hemsidan och betala anmälningsavgift. Ange ”Lydnadshelg med Michelle” i kursfältet.Lördag 9/2 och söndag 10/2
9.00-16.00
Torsta HundhallPris: 3450kr Hundplats, 950kr åhörarplats
Fika ingår
Anmälningsavgift: 1500kr (åhörare betalar hela beloppet)
Din anmälan är ej fullbordad utan anmälningsavgift. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återfås ej vid avbokning. Följ instruktioner för betalning på hemsidan.
Www.k9ability.se

FRITT FÖLJ – Trist eller Tango?  

Hällby Hundhall

Fria följet är det vi tränar allra mest på och som är grunden för ett fint samspel på tävlingsplanen. Börjar fria följet lamt och tamt, ja då är resten inte heller alltid så kul. Eller har du en hund som ljudar, gnäller, tappar koncentrationen och rent av ligger framför dig, tränger eller plogar?

På den här kursen grundar vi fria följet med engagemang, attityd och koncentration på rätt uppgifter. Vi får tysta, koncentrerade hundar och som blir tekniskt skickliga och uthålliga i sin uppgift. Hundträning ska vara roligt och det ska vara härligt att glida runt på planen i det fria följet med sin partner vid sidan. Let´s tango!

Inga förkunskaper behövs. Och det är aldrig för sent att lära om.

Fika ingår. Ta med egen lunch.

Datum:

Fredag 4:e januari

9.00 – 16.00

Kursavgift: 1600kr plats med hund, 600kr åhörare.

Instruktör: Sophie Schelin

Hela kursavgiften betalas i samband med att du skickar din anmälan. Först när vi mottagit betalningen är din anmälan godkänd. Betalning kan ske med swish 123 321 31 39 eller via bankgiro 226-8043. Resterande kursavgift betalas vid kursstart.

Kursavgiften återbetalas endast mot uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg. Ange namn, belopp och aktuellt kursdatum på inbetalningen.

Lydnadskurs HEDESUNDA 

Datum:

Kommer till våren 2019!

18.00 – 20.00

Kursavgift:  2200kr

Instruktör: Sophie Schelin

Hela kursavgiften betalas i samband med att du skickar din anmälan. Först när vi mottagit betalningen är din anmälan godkänd. Betalning kan ske med swish 123 321 31 39 eller via bankgiro 226-8043. Resterande kursavgift betalas vid kursstart.

Kursavgiften återbetalas endast mot uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg. Ange namn, belopp och aktuellt kursdatum på inbetalningen.

Anmäl er på hundkurs redan idag!

Kurs

Datum för kursstart

Kursens ort

Ditt för- och efternamn

Personnummer

Adress, postnummer, ort

Din epost

Telefonnummer

Hundras och namn

Hundens ålder

Jag betalar kursens anmälningsavgift, ange belopp och om du betalt via BG 226-8043 eller swish 123 321 3139. Din anmälan är bindande och du förbinder dig att betala hela din kursavgift enligt anvisning i kallelsen. Betalningskravet återkallas enbart vid läkarintyg eller veterinärintyg.

Övrig information till kursledarna