Figurantutbildning Mondioring, Hedesunda

Ta chansen att träna för en riktigt erfaren och duktig figurant i mondioring!
Jesper Borgryd, en av Sveriges mest erfarna tävlingsfiguranter inom Mondioring håller nu en utbildning för dig som vill bli en grym träningsfigurant.
Teori och praktik varvas så att du efter kursen har verktyg att fortsätta utveckla dina färdigheter i heldräkt. Optimalt för att träna egen och andras hundar samt veta hur en figurant tänker och agerar på tävlingsplanen. Missa inte!
Det är även en nödvändig grund för dig som siktar på att bli tävlingsfigurant.

Kursgården Harbäck erbjuder boende, teorisal, träningsplan och fika under dagarna.  Ange även om du kan dela rum med någon annan deltagare.

Pool, bastu och gott om utrymme för hundträning utöver kursen. Enklare kök för matlagning eller uppvärmning av medhavd mat. Liten träningshall finns vid riktigt dåligt väder, annars är vi utomhus. Kläder efter väder.

Krav för deltagande: Du har egen eller lånad dräkt med dig, egen eller lånad hund som är van att bita i dräkt. Har du svårt med dräkt eller hund så kan vi lösa det om vi vet om det i god tid.

Datum:

28:e till 30:e Juni 2019

Fredag 9.00 – 16.00
Lördag 9.00 – 16.00
Söndag 9.00 – 16.00

Pris med boende:
4200kr

Instruktör: Jesper Borgryd

Anmälan via anmälningsformulär HÄR

Anmälningsavgift om 2000 kr skall vara inbetalt i samband med din anmälan. Resterande belopp innan kursen startar. Observera att anmälan är bindande. Anmälningsavgift och kursavgift återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

Anmäl er på hundkurs redan idag!

Kurs

Datum för kursstart

Kursens ort

Ditt för- och efternamn

Personnummer

Adress, postnummer, ort

Din epost

Telefonnummer

Hundras och namn

Hundens ålder

Jag betalar kursens anmälningsavgift, ange belopp och om du betalt via BG 226-8043 eller swish 123 321 3139. Din anmälan är bindande och du förbinder dig att betala hela din kursavgift enligt anvisning i kallelsen. Betalningskravet återkallas enbart vid läkarintyg eller veterinärintyg.

Övrig information till kursledarna