100% inkallning

Inkallning för jakthundar, jagande hundar och hundar som hör det de vill höra.

På den här kursen jobbar vi med inkallningen från grunden, både i teori och praktik för att en gång för alla skapa rätt förutsättningar för att få den där dröminkallningen! En inkallning som fungerar i alla lägen, även när man tror att det är omöjligt.
Vi guidar er genom teknikerna som bygger på samarbete och frivilliga beteenden för att få en riktigt hållbar inkallning i alla lägen.
Inkallning är inte tur – det är träning.

Nästa kursstart:
Hösten 2018

Kursavgift: 1400 kr, 4 tillfällen.
Instruktör: Caroline

400kr betalas i samband med att ni skickar er anmälan. Först när vi mottagit er betalningen är din anmälan godkänd. Betalning kan ske med swish 123 321 31 39 eller via bankgiro 226-8043. Resterande kursavgift betalas vid kursstart.

Kursavgiften återbetalas endast mot uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg. Ange namn och aktuellt kursdatum på inbetalningen.

Anmäl er på hundkurs redan idag!

Kurs

Datum för kursstart

Kursens ort

Ditt för- och efternamn

Personnummer

Adress, postnummer, ort

Din epost

Telefonnummer

Hundras och namn

Hundens ålder

Jag betalar kursens anmälningsavgift, ange belopp och om du betalt via BG 226-8043 eller swish 123 321 3139. Din anmälan är bindande och du förbinder dig att betala hela din kursavgift enligt anvisning i kallelsen. Betalningskravet återkallas enbart vid läkarintyg eller veterinärintyg.

Övrig information till kursledarna