Grunda för framgång

– Lek in grunder för tävling och högkvalitativ träning

En riktigt rolig och lekfull kurs för alla hundägare som vill ha en hållbar grundträning.
Grundövningar för lydnadsmoment varvas med vardagslydnad och tävlingslika moment. Allt med en stor portion glädje, bus och samspel!

Genom leken lär vi hunden att ta i, leka och koncentrera sig under störning, apportera, samarbeta och på köpet blir det en smart hund.

När man tränar med positiva träningsmetoder som bygger på hundens initiativ och förmåga så kan man börja redan i mycket tidig ålder med grundträningen. Men det är heller aldrig försent att börja träna grunder! Häpna över hur den äldre hunden får ny gnista med lekövningar som stärker självförtroende och samspel.

Träning skall vara en lek och här leker vi oss fram till hållbara lydnadsmoment för bruks, agility, tävlingslydnad eller vad ni nu vill hålla på med.
En kurs med mycket humor, bus och nytta-med-nöje!

Nästa kursstart:
FULL

Kursavgift: 1200 kr, 4 tillfällen
Instruktör: Caroline

400kr betalas i samband med att ni skickar er anmälan. Först när vi mottagit er betalningen är din anmälan godkänd. Betalning kan ske med swish 123 321 31 39 eller via bankgiro 226-8043. Resterande kursavgift betalas vid kursstart.

Kursavgiften återbetalas endast mot uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg. Ange namn och aktuellt kursdatum på inbetalningen.

Anmäl er på hundkurs redan idag!

Kurs

Datum för kursstart

Ditt för- och efternamn

Personnummer

Adress, postnummer, ort

Din epost

Telefonnummer

Hundras och namn

Hundens ålder

Övrig information till kursledarna

Anmälningsavgift skall betalas i samband med anmälan för att din anmälan skall bli godkänd. För att se anmälningsavgift för din kurs, se under respektive kursinformation.
Kursavgiften återbetalas endast mot uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg. Ange namn och aktuellt kursdatum på inbetalningen. Betalning kan ske med swish 123 321 31 39 eller via bankgiro 226-8043. Ange ert namn och kurs vid betalning.